Mijn Gastric Bypass operatie 

 

Mijn naam is Lucien Valvekens, ik ben 51 jaar, inmiddels bijna vijf jaar geleden heb ik een Gastric Bypass operatie ondergaan. Ik worstelde al mijn hele leven met mijn gewicht en diëten en met dit laatste redmiddel ben ik uiteindelijk ruim 60 kilo afgevallen.

 

Na het eten heb ik eigenlijk gelukkig weinig klachten van mijn maag of darmen, ja af en toe heb ik een dumping en het blijft opletten dat ik regelmatig en gezond blijf eten.

 

Na mijn operatie had ik wel problemen met de geadviseerde multivitaminenpillen. Van de hele grote capsules werd ik echt misselijk en ik kreeg ze maar moeilijk weg. Kauwtabletten vind ik persoonlijk ronduit vies en veel pillen zijn ook erg kostbaar of ik zit meteen aan een abonnement vast. Daar hou ik persoonlijk niet zo van.

 

Vandaar dat ik in gesprek ben gegaan met Wapiti van Emonta en wij samen op zoek zijn gegaan naar een beter alternatief, gebaseerd op de ervaringen van gastric bypass patiënten. Wapiti Speciaal Multivitamine is hier het resultaat van en in deze brochure kunt u lezen hoe dit product ook voor u ideaal is!

 

 

Lees hier  waarom u een speciaal supplement nodig heeft na de operatie

 

 

Gastric Bypass Vitamine3